Enviaments

On Enviem

A través del nostre servei de transport o bé de la nostra empresa logística de confiança, ENVIEM en 24/48h els nostres RAMS DE FLORS i PLANTES als municipis de la comarca del Ripollès, Nord d’Osona i Garrotxa. Per altres destinacions contacteu amb nosaltres. Pots calcular el cost d’enviament per cada comanda i municipi, el cost de transport inclou la manipulació i conservació dels rams de flor tallada i plantes adquirides a través de la nostra botiga online. Si tens dubtes sobre la disponibilitat de lliurament, pots contactar-nos per telèfon o correu-e a info@espigaverda.com i t’ho resoldrem ràpidament. El nostre servei de repartiment, lliurarà la teva comanda la data i hora que indiquis a l’aplicació (excepte diumenges i festius), el teu regal per l’ocasió més especial arribarà sempre a temps. Recorda realitzar la teva comanda amb 24/48h d’antel·lació. Et garantim un servei de lliurament personalitzat per part dels nostres excel·lents professionals. Horari de lliurament (9 a 20h, amb servei de matí o tarda)

Municipis amb servei de enviament

Repartim a domicili als següents municipis:
Comarca del Ripollès: Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Camprodon, Campdevànol, Ribes de Freser, Planoles, Vallfogona de Ripollès, Sant Pau de Segúries
Comarca d’Osona: Sant Quirze de Besora i Montesquiu

Recorda calcular els costs d’enviament introduïnt la teva adreça i codi postal a la comanda. En cas que vulguéssis enviar el teu RAM de FLORS o PLANTA a algun altre municipi de Catalunya o Espanya, contacta amb nosaltres i t’ho resoldrem.