Condicions Generals de Compra

El preu del teu ram de de flors o planta és definitiu amb impostos inclosos. Sense càrrecs ocults. Calcula el preu d’enviament, tria la franja horària i obtindràs el preu final si desitges que fem l’enviament en nom teu. L’embalatge és especial per al transport de flors i plantes, i generalment es pot apreciar en les imatges del catàleg de cada ram i/o planta, és un embalatge per regalar i està inclòs en el preu. 

El lliurament es fa en mà a la persona que tu indiquis a l’hora de fer la comanda. Habitualment farem l’enviament nosaltres mateixos a través de servei de transport propi, les flors i plantes viatjaran directament des de la nostra botiga o garden a casa teva (o a casa de la persona que ens indiquis) Amb això ens assegurem que el teu ram de flors es lliuri personalment. Avisa’ns si preveus algun retard i re-programarem el lliurament.

Amb la nostra aplicació d’enviaments podràs escollir la franja horària (matí o tarda) a la que vols fer arribar el teu regal. Sempre es complirà.

Com que sabem que sempre poden sorgir imprevistos, podràs fer canvis d’horari de lliurament fins a 4 hores abans de l’entrega. Contacta amb nosaltres per telèfon i ho solucionem ràpidament. Per la naturalesa del nostre producte, recorda que un cop realitzada i pagada la comanda no acceptem devolucions.

Enviaments i lliurament

Les comandes se serveixen 24h després de realitzar la comanda. En cas de ser necessari, després de confirmar la teva comanda, pot ser que et contactem per tal de confirmar les dades de lliurament. Per tant, sempre et demanarem un telèfon de contacte per així contactar-te i poder confirmar dades.   

Zones d’enviament

El nostre servei de transport reparteix per tota la comarca del Ripollès i nord d’Osona. Verifica que el teu lliurament es pot realitzar des de la calculadora d’enviaments o la secció Enviaments de la nostra botiga. En dates senyalades (Sant Jordi, Sant Valentí, Dia de la Mare…), fes la teva previsió (24h abans) i comprova que el lliurament es pot realitzar en la franja horària desitjada, no et preocupis per res, si el sistema de comandes l’accepta, el teu ram de flors o planta es lliurarà puntualment.

Pagaments

Podràs realitzar la teva comanda, utilitzant qualsevol tarjeta de crèdit/dèbit, des del nostre sistema de pagament. No acceptem transferències. No carreguem pagaments automàtics. El preu final mostrat al final de la comanda és el preu que et cobrarem, sense sorpreses ni càrrecs per manipulació o transport, amb tots els impostos inclosos.